Kатлановска
спа

Катлановска Бања е една од најпознатите бањи во Северна Македонија.

Се наоѓа во должината на реката Пчиња на само 25 км од Скопје и 25 км од Велес, 2,5 км оддалеченост од автопатот Белград-Скопје и 4 км оддалеченост од Аеродромот Скопје. Опкружена е со прекрасна природа која допринесува за целосна релаксација и регенерација на телото. Катлановска Бања претставува центар за спроведување на физикална медицина и специјализирана медицинска рехабилитација. Имаме склучено договор со Фондот за здравствено осигурување на Република Северна Македонија.

др. Елена Петровска Дробицки

доктор специјалист по физикална медицина и рехабилитација

др. Ема Тодорова

доктор специјалист по физикална медицина и рехабилитација

др. Кристина Петровска

доктор специјалист по физикална медицина и рехабилитација

Медицинскиот тим е составен од три лекарски тимови составени од доктори, специјалисти по физикална медицина и рехабилитација и високо обучен професионален тим на физиотерапевти и медицински сестри.

...

Термоминералната вода според својот состав е вистински светски раритет. Таа е со висок процент на минерали и е една од најлековитите води на Балканот, во Европа и Светот.

Kатлановска спа
Катланово, 1000 Скопје,
Република Северна Македонија

Медицински услуги и сместување : 02 2581000 / 070302596
Факс: 02 25 81 032
Мејл: contact@katlanovskaspa.com