Новогодишна пакет програма 2013

Завиткајте ги вашето тело и лице во суптилен и светкав вел со новогодишните пакети 1.Третман за природна елиминација на токсини и прочистување.Детоксифицирана,вашата кожа е цврста и балансирана. Вклучува третман за детоксификација на лице,кислородна спа капсула. Цена 600 денари (1 ч.) 2.Третман за регенерација,хидратација и интензивно снабдување на кожата со кислород.Идеален третман за сатенско чувство на вашата кожа. Вклучува антистрес третман на лице, триесет минутна антистрес масажа. Цена 1500 денари (1 ч.30 мин.) 3.Третман кој е комбинација од микроелементи и кафени алги за реминерализација и тонирање на кожата.Ја обновува енергијата и го подобрува расположението.Вклучува купка со морска сол и алги и пакување со морски алги. Цена 1800 денари (1 ч.30 мин.) 4.Третман за подмладувачка нега со проверената сила на грозјето.Сетилна терапија која вклучува целосна винотерапија на тело и лице. Цена 1800 денари (1 ч.30 мин.) 5.Мед и млеко,мека обвивка завашето лице и тело. Цена 1500 денари ( 1 ч. 30 мин.) 6.Третман кој ја враќа еластичноста и цврстината на вашата кожа.Нежно милување со производите на Талго козметика.Вклучува биолошки третман на лице,масажа на грб. Цена 1500 денари (1 ч.30 мин.)


Повеќе информации


Десет дневни пакет програми за слабеење

Десет дневни пакет програми за слабеење Пакет 1. Body wrap(брзоефективен и најдобар третман кој делува на секој вид целулит и стрии и со него се постигнува совршено мазнење на фигурата) Антицелулитна масажа со лимфна дренажа на нозе и стомак Третман за слабеење со кислородна спа капсула Цена 19500 денари Пакет 2 Антицелулитен третман со ултра звук и електростимулации Кислородна спа капсула и сауна наизменично Антицелулитна масажа со лимфна дренажа на нозе и стомак Цена 7500 денари Пакет 3 Пакување со морски алги(одличен антицелулитен третман,богат со витамини и минерали кој ја регенерира кожата) Кислородна капсула и сауна наизменично Антицелулитна масажа со лимфна дренажа на нозе и стомак Цена 12000 денари


Повеќе информации

Третмани

Десет дневни пакет програми за слабеење

Десет дневни пакет програми за слабеење Пакет 1. Body wrap(брзоефективен и најдобар третман кој делува на секој вид целулит и стрии и со него се постигнува совршено мазнење на фигурата) Антицелулитна масажа со лимфна дренажа на нозе и стомак Третман за слабеење со кислородна спа капсула Цена 19500 денари Пакет 2 Антицелулитен третман со ултра звук и електростимулации Кислородна спа капсула и сауна наизменично Антицелулитна масажа со лимфна дренажа на нозе и стомак Цена 7500 денари Пакет 3 Пакување со морски алги(одличен антицелулитен третман,богат со витамини и минерали кој ја регенерира кожата) Кислородна капсула и сауна наизменично Антицелулитна масажа со лимфна дренажа на нозе и стомак Цена 12000 денари


min.

< Сите третмани
© Katlanovska Spa 2008