Kатлановска
медицински
центар

Massage

МЕДИЦИНСКА МАНУЕЛНА МАСАЖА – РЕЛАКС/ЦЕЛО ТЕЛО 60 мин 1600 ден
МЕДИЦИНСКА МАНУЕЛНА МАСАЖА – РЕЛАКС/ПАРЦИЈАЛНА 30 мин 840 ден
МЕДИЦИНСКА МАНУЕЛНА МАСАЖА – ЛИМФНА ДРЕНАЖА/ЦЕЛО ТЕЛО 60 мин 1700 ден
МЕДИЦИНСКА МАНУЕЛНА МАСАЖА – ОСНОВНА 45 мин 1360 ден
МЕДИЦИНСКА АНТИ-СТРЕС МАСАЖА СО АРОМАТИЧНИ МАСЛА 60 мин 1470 ден
МЕДИЦИНСКА МАНУЕЛНА МАСАЖА – ОСНОВНА 15 мин. 470 ден
МЕДИЦИНСКА МАНУЕЛНА МАСАЖА – ЛИМФНА ДРЕНАЖА/ПАРЦИЈАЛНА 30 мин 1150 ден
МЕДИЦИНСКА МАНУЕЛНА МАСАЖА – ЛИМФНА ДРЕНАЖА/ЛИЦЕ 30 мин 530 ден
МЕДИЦИНСКА МАСАЖА СО ТОПЛИ ВУЛКАНСКИ КАМЕЊА 60 мин 1830 ден

Thermal –Mineral Spa

ХИДРОТЕРАПИЈА СО ТЕРМОМИНЕРАЛНА ВОДА ВО КАДА 30 мин 370 ден
ХИДРОТЕРАПИЈА СО ТЕРМОМИНЕРАЛНА ВОДА ВО МАЛ БАЗЕН 60 мин 1800 ден
ХИДРОТЕРАПИЈА СО ТЕРМОМИНЕРАЛНА ВОДА ВО ГОЛЕМ БАЗЕН 30 мин 350 ден
ХИДРОТЕРАПИЈА СО ТЕРМОМИНЕРАЛНА ВОДА ВО СТАР БАЗЕН 60 мин 170 ден
ХИДРОКИНЕЗИ 10 мин. 400 ден
ХИДРОЛОКАЛНО 10 мин 150 ден

Body Work

МЕДИЦИНСКА КИСЛОРОДНА ТЕРАПИЈА ВО СПА КАПСУЛА – СО ПАКУВАЊА 40 мин 1700 ден
МЕДИЦИНСКА САУНА 60 мин 850 ден
МЕДИЦИНСКА КИСЛОРОДНА ТЕРАПИЈА ВО СПА КАПСУЛА – ОСНОВЕН ПАКЕТ 30-40 мин 850 ден
МАДЕРОТЕРАПИЈА 40 минути 800 ден
МАДЕРОТЕРАПИЈА - ПАКЕТ ОД 10 ТРЕТМАНИ 400 минути (10х40мин) 7200 ден

Heddonist Offer

РОМАНТИКА ЗА ДВАЈЦА 150 мин 7700 ден
МЕДИЦИНСКИ ПИЛИНГ СО КАТЛАНОВСКА СПА МИНЕРАЛИ 60 мин 1600 ден

Kатлановска спа
Катланово, 1000 Скопје,
Република Северна Македонија

Спа центар : 02 2581002 / 076298092
Факс: 02 25 81 032
Мејл: contact@katlanovskaspa.com